2015年5月26日星期二

Dressing Brudepiger Beskedent og billigt



Når du bliver gift, vil det sandsynligvis være let at finde en kage, en tux, og en buket i næsten alle farver, men de brudepiger kjoler vil præsentere en helt anden problem. Faktisk kan finde smukke, overkommelige, og beskedne brudepiger kjoler være så udfordrende, at jeg vil anbefale at finde dem, du ønsker, før du selv vælge farver til alt andet.

I fortiden, har brides behandlet brudepiger kjoler på en række forskellige måder. Den enkleste løsning ville være at undgå brudepiger alle sammen. Hvis det ikke er, hvad du havde i tankerne, en anden løsning er at vælge bryllup farver og har hver brudepige bære et sæt tøj, hun allerede ejer i en af ​​disse nuancer. De vil ikke matche perfekt, men en corsage, en lille buket, matchende pandebånd eller en anden lille tilbehør kan tydeligt markere dine venner som brudepiger til fotograf og gæster.

Hvis du kender en god syerske i familien eller i nabolaget, at lave dine egne brudepiger kjoler er en anden mulighed. Det vil tage tid at finde den perfekte mønster, tage målinger og foretage de kjoler, men du vil have tonsvis af muligheder at vælge imellem, når du udvælge det materiale og trim, som du ønsker. Desværre materiale er ikke så økonomisk som det plejede at være. Som færre kvinder lærer at sy, er prisen på at gøre dit eget tøj steget. Det kunne koste lige så meget at gøre en kjole som at købe en i en butik. Kig efter salg og kuponer på stof til at skære ned på omkostningerne, hvis du beslutter at gå med skræddersyede brudepiger kjoler.

En anden måde at kigge efter beskedne Billige Cocktailkjoler er at søge online. Selvom du ikke vil være i stand til at prøve kjoler, før de er bestilt, kan online shopping spare dig masser af tid og gas penge. Hvis beskedenhed er højt på din prioriteringsliste, vil jeg anbefale at søge efter din drøm kjoler i Utah formel kjole butikker, fordi den dominerende religion i at statslige værdier beskedenhed en masse. Utah nyder også et større antal bryllupper end nogen anden stat i landet; hvilket gør det et meget godt sted at shoppe for brudepiger kjoler.

Hvis du ønsker mere udvalg at vælge imellem, kan du kigge på gallakjoler også. De er absolut fancy nok til et bryllup, men mange af dem er "højere" end den klassiske stil af brudepiger kjoler. Afhængig af din personlighed, kan en gallakjoler være den rigtige ser dog.

没有评论:

发表评论